Tietoa yrityksestä

Coronaria Terapiapolku, Coronaria Contextia Oy

 

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Contextia Oy on ostanut 1.5.2019 Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku Oy:n liiketoiminnan. Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa terapiapalveluja jatkossa yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olimme pohtineet tulevaisuuttamme ja yrityksemme jatkosuunnitelmia paljonkin. Sen tiedostimme, että pitäisi kehittää ja alkaa luoda moniammatillista tiimiä. Kiireisen arjen keskelle saimme yhteydenoton Coronariasta ja meistä oltiin kiinnostuneita. Tätä mahdollisuutta pohdittuamme tulimme siihen tulokseen, että Coronaria täyttää kaikki meidän tulevaisuuden suunnitelmamme. Coronarian kanssa tehtävän yhteistyön kautta saamme toimintaamme laajennettua, moniammatillisen tiimin ja turvaamme paremmin sekä yrityksen että työntekijöidemme tulevaisuuden. Meille tärkeää oli myös Coronarian sataprosenttinen suomalaisuus ja se, että olimme kuulleet Coronariasta pelkkää hyvää”, yrittäjä Anne Mariapori kertoo ja jatkaa: ”Olemme ensimmäinen yritys Etelä-Pohjanmaalla, jonne Coronarian kuntoutuspalvelut nyt jalkautuu. Tämä on meille etuoikeus ja suuri kunnia. Asiakkaillemme haluan sanoa, että jatketaan samaan malliin. Tutut tilamme ja ammattitaitoiset toimintaterapeuttimme jatkavat työtä kanssanne. Saatte jatkossa moniammatillisen tiimin tuen ja näkemyksen tilanteestanne, mikä on sinun ja perheesi parhaaksi. Jatkossakin Coronaria Terapiapolku on sinua ja perhettäsi varten.”

Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolulla on toimipisteet Seinäjoella ja Alajärvellä, mutta se toimii laajalla alueella Etelä-Pohjanmaalla, ja täten vahvistaa Coronarian toimintaterapiaosaamista alueella.

”Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku on meille tärkeä uusi yhteistyökumppani Etelä-Pohjanmaalla ja olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä sen asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi